HTML

Segítség a NetSzemle.hu oldalainak használatához

Elsősorban kezdők és kevésbé gyakorlott internetezők számára készült ez a blog.

Friss topikok

Linkblog

Ingatlanalapok: média összefoglaló

2009.02.18. 17:04 karosultak

 

Megdöbbenve konstatálom, hogy a Magyar Bankszövetség honlapján 2008 április 22-én jegyzik az egyetlen és egyben utolsó sajtóközleményt. Ehhez képest a PSZÁF nemrég megújított honlapja gazdag tárháza az információknak.

Érdemes lenne feldolgozni, az időrendet is figyelembe véve, hogy mikor és hogyan jelenik meg a károsult befektetők hangja a médiában.

Az eddigi legtöbb csatlakozót hozó közlést az ATV-nekpontosabban az Egyenes beszédnek és műsorvezetőjének, Kálmán Olgának köszönhetjük. Teljes egészében közlöm, mert ez az anyag akár a tagszervezésben is használható. Sikerét annak köszönheti, hogy explicit lehetett beszélni arról, hogy most ez a lényeg: minél több érintettet összeszedni, tájékoztatni, és együtt egyesületet, pertársaságot alakítani.

Tehát az első díjas idézet:

A bankok csak 90 nap után fizetnek azoknak, akik ingatlanalapokban tartották a pénzüket.

 

A megtakarítások azonban ezen idő alatt is veszítenek értékükből. Telkes József, a Banki Károsultak Önvédelmi Szövetségének alapítója szerint az eredeti viszonyokat kellene visszaállítani.
A jelenlegi szabályokat Telkes József szerződésszegésnek tartja. Telkes szerint: akár másfél, két évig is tarthat egy-egy kifizetés. Az alapító az Egyenes Beszédben elmondta: jelenleg is várják a károsultak jelentkezését: a szövetség szerint körülbelül 100 ezer embert érint hátrányosan a pénzintézetek döntése.

Eddig az idézet.

2. helyezett

A fő cél, a tagszervezés szempontjából hasznos volt még a Nap TV-ben zajlott beszélgetés Betlen Gáborral, aki azon sajnos ritka riporterek közé tartozik, aki figyelni és tud, és akivel valóban beszélgettünk.

Itt az összes, az ingatalapok ügyével kapcsolatos KÖSZ! megnyilvánulás gyűjteménye.

Saját videóinkat itt találod. Ez meg az ingatlanalapos gyorsoldal.

Ha valaki érintett, ezzel az 5 lépéssel tud tájékozódni.

Ha pedig valaki nem az, de szeretni bekapcsolódni a banki ügyfelek civil érdekvédelmét szervező csoport munkájába, ezen az oldalon regisztrálhat.

Végül ez itt a KÖSZ! fő oldala.

Legeslegvégül, ma este 21 órától a Rádió Q 99.5-ös frekvencián, vidékről a Rádió Q honlapjén hallható, internetezőknek szóló műsorom, a NetSzemle.hu utolsó órájában az ingatlanalapok ügyével foglalkozom. Vendégem - telefonon - Hajdú Miklós, a KÖSZ! szakmai vezetője, akinek a blogját minden alaposabban tájékozódni akaró netpolgár szíves figyelmébe ajánlom. A műsor blogja az előzetessel itt található. A műsor gyorsoldala.

Megjegyzés: sajnos az ősblogba a nolblogon nem tudok belépni valami oknál fogva, pedig ennek a bejegyzésnek ott lenne a helye.

 

Szólj hozzá!

Címkék: média sajtó netszemle ingatlanalapok

A bejegyzés trackback címe:

https://433milliard.blog.hu/api/trackback/id/tr49950023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása