HTML

Segítség a NetSzemle.hu oldalainak használatához

Elsősorban kezdők és kevésbé gyakorlott internetezők számára készült ez a blog.

Friss topikok

Linkblog

Kedves Bankom! Fizessek kamatot a saját pénzem után? Hogy képzeled??

2008.12.02. 04:36 karosultak

Kedves Bankom! Becsaptál!

 

2006-ban Te ajánlottad nekem, hogy tegyem a pénzem az ingatlanalapodba, mert az ugyanolyan biztonságos, mint a bankbetétek, és ugyanúgy bármikor (azonnal) hozzáférhetek a pénzemhez, amikor szükségem van rá.

Most azonban azt mondod, nem fizetsz, egyoldalúan és előzetes értesítés nélkül megváltoztattad a visszaváltás feltételeit. Most már nem azonnal, hanem csak 2009. áprilisában (!) juthatok a pénzemhez!!

Hogy bízzak most már benned ezután?

Ha megkérdezem, hogy mégis akkor MAJD mennyit fogsz fizetni, azt nem tudod megmondani! Majd amennyit AKKOR érnek ezek a jegyek?

Kedves Bankom! Megszegted a szerződésünket! 

Ráadásul azt is mondod, hogy hajlandó vagy kölcsön adni, természetesen kamattal.

Alig hiszek a fülemnek!

Úgy érted, fizessek kamatot a saját pénzem után??

Válaszodat hiába várja:

Egy csalódott ügyfeled.

 

www.erdekvedelem.nolblog.hu

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://433milliard.blog.hu/api/trackback/id/tr90799096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juzo 2008.12.02. 08:00:42

Másik lehetőség, hogy az ingatlanalapod összedől, aztán nem lesz pénzed amit kivehetnél. Azt viszont azonnal.

Világválság van baszki, örülj hpgy megvan a pénzed. A te seggedet védi ez a módosítás.

karosultak · http://www.help.try.hu 2008.12.02. 09:14:46

Juzo, akkor azt mondod, hogy az én érdekemben történik, hogy nem jutok a saját pénzemhez és hogy vikágválság esetén nyugodtan fel lehet rúgni egyoldalúan és értesités nélkül a szerződést? Tartok tőle, hogy téged is félrevezettek, ha érteni akarod, mi történik valójában, olvasd el az oldalunkat!

Az én ingatlanalapomnak (Erste) semmi baja nem volt mindaddig, amig ki nem jött a PSZÁF a felfüggesztéssel, lásd a bank tiltakozása és nyilatkozata.

Juzo, nem minden igaz, attól még, hogy naponta hallod a rádióban! :)

Juzo 2008.12.02. 09:45:09

Nemis az ingatlanalapoddal van a baj. Hanem az emberekkel. Akik hülyék, meghallják h ingatlanválság van, és veszik is ki a pénzüket ledöntve az alapot. Ez nem találgatás, sokszor megtörtént már.

Te miért akartad most kivenni?

karosultak · http://www.help.try.hu 2008.12.02. 12:30:01

- Az emberek nem hülyék, ha nem tekinti őket annak. Ha hülyének tekintik őket, akkor azok. Kifejtsem, vagy elfogadod?

- Szükségem lett volna a pénzre.

karosultak · http://www.help.try.hu 2008.12.02. 12:35:49

"A totális tájékozatlanság és bármiféle tudatosság teljes hiánya jellemzi a magyar embert a pénzügyek kezelésében. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy még most, a válság idején sem „lettünk okosabbak”. A pénzügyi tanácsadó szerint a baj az, hogy a reklámokból, a hiteltanácsadó szerint pedig az, hogy egyáltalán nem tájékozódunk. Úgy tűnik, sokan még nem fogták föl, hogy válság van."
www.ingatlanmagazin.com/read/6744?h

Juzo 2008.12.02. 15:57:22

"A totális tájékozatlanság és bármiféle tudatosság teljes hiánya"

Naugye hogy hülyék:) Hogy miért, az mind1, a végeredmény számít. Te lehet tájékozódsz, de a döntő többség csak megy az árral.
Nagy tömegben sajna azok vagyunk, és erre ezen kívül is számtalan példa van a történelemben. Akár pénzügyről van szó, akár politikáról, akár életmódról, vagy bármiről.

karosultak · http://www.help.try.hu 2008.12.03. 06:12:46

Ennél csak az a félelmetesebb, hogy itt van 100.000 ember, aki hallgat, nem áll ki az érdekeiért, sőt, döntő többségük még azt sem irmeri fel, hogy azért itt valami nagyon nem stimmel.

Márpedig a "sokk" itt van, mindannyian átéljük, nem lehet többé a régi módon élni. Ennyiben örülök a "válsgának". Változásra kényszerít majd mindenkit.

Amig pl. nem volt ez a november 7-i húzás, eszem ágában sem volt utánanézni a "bankomnak", megbiztam benne. Hiba volt. Tanultam belőle. Csak sokba került. :(

Juzo 2008.12.03. 10:49:05

Válság van, el kell fogadni, hogy ez áldozatokkal jár. Azoknak is, akik nem okozói. Ez van, nincs mit tenni, a világ így működik. Mindig is ilyen volt, és ilyen is marad.
Te csak ennyit buktál, van aki az összes megtakarításának búcsút inthet.

karosultak · http://www.help.try.hu 2008.12.17. 22:57:14

Juzo, miért kéne elfogadnom, hogy átvertek a bankok? Légy szives, tájékozódj, és nem kell mindent elhinni a médiának, csak mert elég sokszor elmondanak valamit!
www.help.try.hu
süti beállítások módosítása